Ik kan je helpen met de bouw en/of het onderhoud van je website. Dit doe ik bij voorkeur met WordPress of Joomla!

Advinder bouwt, onderhoudt en beheert gebruiksvriendelijke websites.

Je kunt bij mij terecht voor:

 • Bouw van je website
 • Onderhoud van je website
 • Wijzigen van je bestaande website
 • Installeren van een CMS
 • Regelen van domeinnaam en webhosting
 • Optimalisatie van je website

Bouw van je website

Als je nog geen website hebt, kan ik er een voor je bouwen. Ik vind het belangrijk dat het ook echt jouw website wordt. Dat betekent wel dat jouw input essentieel is en dat je zelf nadenkt over hoe je je website precies wilt hebben. Uiteraard zal ik je helpen en adviseren bij het ontwerpen en/of uitzoeken van een ontwerp. Mooie foto’s, een eigen logo en een goede tekst dragen bij aan het succes van je website. Mocht je deze items niet zelf kunnen aanleveren, dan kan ik bemiddelen bij de keuze voor een grafisch vormgever, fotograaf, tekstschrijver of reclamebureau.

Onderhoud van je website

Een eigen website is tegenwoordig een must, maar nog belangrijker is het up-to-date houden van je website. Wat denk jij als je in de zomer een website bezoekt en er staat nog steeds een kerstaanbieding? Komt niet echt professioneel over toch? Ik kan je helpen om je website actueel te houden.
Terwijl jij zaken doet, hou ik je website up-to-date. Hieronder een kleine greep:

 • De nieuwe openingstijden
 • De nieuwe prijzen
 • De nieuwe menukaart
 • Het aangepaste lokale parkeerbeleid
 • De vakantiesluiting
 • Als er staat dat je op 24 mei een open dag hebt, moet er op 25 mei staan dat er een open dag WAS
 • Etc.

Wijzigen van je bestaande website

Je kunt ook bij mij terecht als je de functionaliteit van je website wilt uitbreiden of je website responsive wilt maken zodat hij ook mobiel goed leesbaar is. Of als je het ontwerp van je huidige website wilt veranderen.

Installeren van een CMS
Een CMS is een Content Management Systeem. Met een CMS kun je je website zelf onderhouden, zonder technische kennis. Tekst, afbeeldingen, links, je kunt het allemaal zelf in je website opnemen en/of veranderen. Als je kunt omgaan met een tekstverwerker zoals Word, dan kun je ook zelf wijzigingen aanbrengen in je website.

Regelen van webhosting en domeinnaam
Om ervoor te zorgen dat je een website ook daadwerkelijk kunt bekijken heb je een domeinnaam en webhosting nodig.
Een domeinnaam is de unieke aanduiding voor een internet-adres. Voorbeelden van domeinnamen zijn: advinder.nl, google.com, uwbedrijfsnaam.nl etc. Ik kan je helpen met het uitkiezen en registreren van je domeinnaam.
Webhosting plaatst je website op een server die 24 uur per dag verbonden is met internet en zorgt ervoor dat anderen je website ook echt kunnen bezoeken. Voor de webhosting werk ik samen met Byte. Dit is niet de allergoedkoopste partij, maar zeker niet duur. En de kwaliteit is meer dan goed.

Optimalisatie van je website
Als je een website hebt, wil je natuurlijk ook dat mensen je website kunnen vinden als ze naar producten of diensten zoeken die jij aanbiedt. Om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van zoekmachines terecht te komen is SEO nodig. Dit staat voor Search Engine Optimalisation oftewel zoekmachine optimalisatie. Er zijn heel veel factoren die de positie of ranking van een website bepalen en elke zoekmachine gebruikt ook nog eens zijn eigen formule of algoritme om de volgorde van zoekresultaten te bepalen. Deze formules zijn geheim en veranderen regelmatig. Zoekmachine optimalisatie is daardoor niet eenvoudig en een continu proces. Het is belangrijk dat je website op de voor jouw bedrijf belangrijkste zoekwoorden (en dat is zeker niet alleen de bedrijfsnaam) binnen de eerste 30 en liefst binnen de eerste 10 gevonden resultaten staat. Ik kan je helpen om dit te realiseren en je website dus beter vindbaar te maken.